Запашні млинці з гарбуза

Запашні млинці з гарбуза

Запашні млинці з гарбуза — це смачний спосіб додати осінній настрій до вашого столу. Вони мають приємний аромат та легку текстуру, ідеальні для сніданку або вечері. Прекрасно поєднуються з різними начинками, чи то мед, сметана, або джем. Простий рецепт, який обов’язково сподобається всій родині.

Інгредієнти:

  • Молоко (ледь тепле) — 500 мл
  • Яйця — 3 шт.
  • Гарбузове пюре — 150-200 г
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Борошно — 1,5 склянки (220 г)
  • Олія — 2-3 ст. л.
  • Дрібка солі
  • Вершкове масло або сало для смаження

Гарбузове тирамісу з кавою та спеціями

Приготування:

  1. У мисці збийте яйця з цукром і сіллю.
  2. Додайте гарбузове пюре (попередньо запечений гарбуз подрібніть блендером до стану пюре) та просійте борошно. Перемішайте все вінчиком.Запашні млинці з гарбуза
  3. Поступово вливайте ледь тепле молоко, продовжуючи змішувати тісто, поки воно не стане однорідним.
  4. Додайте олію та ванільний цукор, перемішайте й дайте тісту відпочити 15 хвилин.
  5. Тим часом розігрійте пательню на середньому вогні. Додайте шматочок вершкового масла або сало.
  6. Смажте запашні млинці з гарбуза по 3-5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.

Приготуйте також: М’які дріжджові булочки з гарбузом і корицею

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *