Запашні млинці з гарбуза
Запашні млинці з гарбуза — це смачний спосіб додати осінній настрій до вашого столу. Вони мають приємний аромат та легку текстуру, ідеальні для сніданку або вечері. Прекрасно поєднуються з різними начинками, чи то мед, сметана, або джем. Простий рецепт, який обов’язково сподобається всій родині.
Інгредієнти:
- Молоко (ледь тепле) — 500 мл
- Яйця — 3 шт.
- Гарбузове пюре — 150-200 г
- Цукор — 2 ст. л.
- Борошно — 1,5 склянки (220 г)
- Олія — 2-3 ст. л.
- Дрібка солі
- Вершкове масло або сало для смаження
Гарбузове тирамісу з кавою та спеціями
Приготування:
- У мисці збийте яйця з цукром і сіллю.
- Додайте гарбузове пюре (попередньо запечений гарбуз подрібніть блендером до стану пюре) та просійте борошно. Перемішайте все вінчиком.
- Поступово вливайте ледь тепле молоко, продовжуючи змішувати тісто, поки воно не стане однорідним.
- Додайте олію та ванільний цукор, перемішайте й дайте тісту відпочити 15 хвилин.
- Тим часом розігрійте пательню на середньому вогні. Додайте шматочок вершкового масла або сало.
- Смажте запашні млинці з гарбуза по 3-5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Приготуйте також: М’які дріжджові булочки з гарбузом і корицею