Фаршировані кальмари з омлетом та грибами

Ці фаршировані кальмари з омлетом та грибами — ідеальний вибір для святкового столу або смачної закуски на будь-який випадок. Поєднання ніжного омлету, ароматних грибів і сиру створює гармонійний смак, який сподобається навіть тим, хто не дуже любить морепродукти. Страва проста у приготуванні, але виглядає витончено і елегантно.

Інгредієнти:

  • Тушки кальмара – 4 шт.
  • Яйця – 6 шт.
  • Шампіньйони – 300 г
  • Свіжий кріп – невеликий пучок
  • Напівтвердий сир – 150 г
  • Сіль і чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

  1. Гриби наріжте пластинками, кріп подрібніть, а сир натріть на крупній тертці.
  2. У сковорідці розігрійте 2 ст. л. рослинної олії та обсмажте гриби протягом 5 хвилин до м’якості, постійно помішуючи.
  3. Додайте яйця, посоліть, поперчіть і смажте ще 3 хвилини, помішуючи лопаткою, поки маса не загусне.
  4. Перекладіть суміш у миску, додайте подрібнений кріп та тертий сир, перемішайте.
  5. Очищені тушки кальмарів наповніть яєчно-грибною начинкою. Змастіть їх рослинною олією та посоліть зовні.Фаршировані кальмари з омлетом та грибами
  6. Викладіть кальмари у форму для запікання та відправте в розігріту до 200°C духовку. Запікайте 15-20 хвилин.
  7. Подавайте фаршировані кальмари з омлетом та грибами гарячими або охолодженими, нарізаними скибочками, як закуску.

Приготуйте також Ніжне куряче філе в медово-лимонному соусі

Вам может также понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *