Салат з тунцем, квасолею та овочами
Салат з тунцем, квасолею та овочами — це чудове поєднання смаку і користі. Така страва є не тільки легкою, але й ситною, що робить її ідеальною як для обіду, так і для вечері. Тунець у поєднанні з соковитими овочами, ароматними спеціями та хрусткими сухариками дарує справжню насолоду і забезпечує організм корисними речовинами.
Інгредієнти:
- консервована квасоля — 1 банка;
- консервований тунець — 1 банка;
- помідори (середні) — 2 шт.;
- червона цибуля — 1 шт.;
- сухарики — 100 г;
- французька гірчиця — 1 ч. л.;
- сіль, чорний мелений перець, сухий базилік — за смаком.
Салат зі смажених баклажанів, варених яєць та маринованої цибулі
Приготування:
- З квасолі злийте рідину та висипте її у салатник.
- Тунець розімніть виделкою, додайте разом із соком до квасолі.
- Наріжте помідори невеликими кубиками та додайте в салатник.
- Цибулю наріжте півкільцями і також додайте до інших інгредієнтів.
- Додайте сухарики (можна приготувати їх самостійно: наріжте хліб дрібними шматочками, приправте спеціями та підсушіть у духовці), французьку гірчицю, сіль, перець, сухий базилік і все добре перемішайте.
- Дайте салату настоятися 5-10 хвилин. Салат з тунцем, квасолею та овочами готовий!Смачного!
Приготуйте також Салат “Мехіко” з овочами та квасолею