Салат з тунцем, квасолею та овочами

Салат з тунцем, квасолею та овочами

Салат з тунцем, квасолею та овочами — це чудове поєднання смаку і користі. Така страва є не тільки легкою, але й ситною, що робить її ідеальною як для обіду, так і для вечері. Тунець у поєднанні з соковитими овочами, ароматними спеціями та хрусткими сухариками дарує справжню насолоду і забезпечує організм корисними речовинами.

Інгредієнти:

  • консервована квасоля — 1 банка;
  • консервований тунець — 1 банка;
  • помідори (середні) — 2 шт.;
  • червона цибуля — 1 шт.;
  • сухарики — 100 г;
  • французька гірчиця — 1 ч. л.;
  • сіль, чорний мелений перець, сухий базилік — за смаком.

Салат зі смажених баклажанів, варених яєць та маринованої цибулі

Приготування:

  1. З квасолі злийте рідину та висипте її у салатник.
  2. Тунець розімніть виделкою, додайте разом із соком до квасолі.
  3. Наріжте помідори невеликими кубиками та додайте в салатник.Салат з тунцем, квасолею та овочами
  4. Цибулю наріжте півкільцями і також додайте до інших інгредієнтів.
  5. Додайте сухарики (можна приготувати їх самостійно: наріжте хліб дрібними шматочками, приправте спеціями та підсушіть у духовці), французьку гірчицю, сіль, перець, сухий базилік і все добре перемішайте.
  6. Дайте салату настоятися 5-10 хвилин. Салат з тунцем, квасолею та овочами готовий!Смачного!

Приготуйте також Салат “Мехіко” з овочами та квасолею

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *