Салат зі смажених баклажанів, варених яєць та маринованої цибулі

Салат зі смажених баклажанів, варених яєць та маринованої цибулі

Салат зі смажених баклажанів, варених яєць та маринованої цибулі поєднує в собі прості інгредієнти та багатий смак, завдяки чому він стане відмінним вибором як для повсякденного, так і для святкового столу. Смажені баклажани, які за смаком нагадують гриби, доповнені ніжними яйцями та маринованою цибулею, створюють особливий смаковий акцент. Приготуйте його, і ви відкриєте для себе новий спосіб подати звичні продукти.

Інгредієнти:

  • Варені яйця – 2-3 шт.
  • Ріпчаста цибуля (велика) – 1 шт.
  • Баклажани (невеликі) – 3 шт.
  • Оцет 9% – 2 ст. л.
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Рослинна олія для смаження баклажанів

Класичний італійський соус маринара з сезонних томатів

Приготування:

  1. Баклажани нарізати брусочками, посолити та залишити на 30-40 хвилин.
  2. Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями, обдати окропом на 30 секунд і злити воду.
  3. Додати до цибулі оцет, перемішати та залишити маринуватися на 20 хвилин.
  4. Відіжміть баклажани і обсмажте їх на рослинній олії до золотистої скоринки (приблизно 7-10 хвилин), час від часу помішуючи.
  5. Викладіть баклажани у миску та дайте їм охолонути.
  6. Додайте порізані варені яйця та мариновану цибулю.
  7. Приправте салат сіллю, перцем і додайте майонез.
  8. Ретельно перемішайте і поставте в холодильник на 20-25 хвилин, щоб він настоявся.
  9. Викладіть салат зі смажених баклажанів, варених яєць та маринованої цибулі у салатник, прикрасьте зеленню і подайте до столу.

Приготуйте також Гостра рублена яловичина з пекінською капустою

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *