Гарбузово-банановий смузі
Гарбузово-банановий смузі — це не лише смачний напій, але й чудове джерело енергії для вашого організму. Завдяки природній солодкості бананів і гарбуза, цей смузі не потребує додавання цукру, що робить його корисним варіантом для перекусу. Простий у приготуванні, цей напій підійде як для сніданку, так і для легкого перекусу протягом дня, забезпечуючи вас вітамінами та зарядом бадьорості.
Інгредієнти:
- 250-300 г очищеного гарбуза
- 150 мл води
- 2 банани (340 г з шкіркою)
Гарбузово-апельсиновий рахат-лукум в кокосовій стружці
Приготування:
- Підготуйте всі необхідні продукти.
- Гарбуз очистьте від шкірки та насіння, наріжте тонкими шматочками товщиною приблизно 5 мм.
- Викладіть гарбуз у пластиковий контейнер або інший посуд, придатний для мікрохвильовки, додайте 150 мл води.
- Накрийте кришкою та запікайте в мікрохвильовці на повній потужності (800 Вт) протягом 7 хвилин або до м’якості гарбуза.
- Дайте запеченому гарбузу охолонути.
- Банани очистьте від шкірки, розламайте на великі шматки та покладіть у чашу блендера.
- Додайте до бананів охолоджений гарбуз разом з рідиною, в якій він запікався.
- Збийте суміш блендером до однорідної консистенції. Якщо смузі недостатньо солодкий або густий, за смаком можна додати мед або воду.
- Розлийте гарбузово-банановий смузі по чашках і подавайте до столу.
Приготeйте також
Поживний смузі на сніданок з вівсянкою гарбузом та яблуком