Гарбузово-банановий смузі

Гарбузово-банановий смузі

Гарбузово-банановий смузі — це не лише смачний напій, але й чудове джерело енергії для вашого організму. Завдяки природній солодкості бананів і гарбуза, цей смузі не потребує додавання цукру, що робить його корисним варіантом для перекусу. Простий у приготуванні, цей напій підійде як для сніданку, так і для легкого перекусу протягом дня, забезпечуючи вас вітамінами та зарядом бадьорості.

Інгредієнти:

  • 250-300 г очищеного гарбуза
  • 150 мл води
  • 2 банани (340 г з шкіркою)

Гарбузово-апельсиновий рахат-лукум в кокосовій стружці

Приготування:

  1. Підготуйте всі необхідні продукти.
  2. Гарбуз очистьте від шкірки та насіння, наріжте тонкими шматочками товщиною приблизно 5 мм.
  3. Викладіть гарбуз у пластиковий контейнер або інший посуд, придатний для мікрохвильовки, додайте 150 мл води.
  4. Накрийте кришкою та запікайте в мікрохвильовці на повній потужності (800 Вт) протягом 7 хвилин або до м’якості гарбуза.
  5. Дайте запеченому гарбузу охолонути.
  6. Банани очистьте від шкірки, розламайте на великі шматки та покладіть у чашу блендера.
  7. Додайте до бананів охолоджений гарбуз разом з рідиною, в якій він запікався.
  8. Збийте суміш блендером до однорідної консистенції. Якщо смузі недостатньо солодкий або густий, за смаком можна додати мед або воду.
  9. Розлийте гарбузово-банановий смузі по чашках і подавайте до столу.

Приготeйте також 

Поживний смузі на сніданок з вівсянкою гарбузом та яблуком

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *